HATAY / HASSA - Aktepe İmam Hatip Ortaokulu

Ekm

HEROD BİLİM ŞENLİĞİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ BİRBİRİNDEN FARKLI ATÖLYELERDE DENEY YAPMA FIRSATI YAKALADILAR.

Nis

Hassa İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri öğrencilere 'Trafik Eğitimi' verdi.

Nis

Kariyer günleri çerçevesinde yapılan etkinlikte. Hassa Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Kaan BOSTAN okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

Deneme sınavında başarı elde eden öğrencilerimiz ile kısa bir Hatay Turu yapıldı.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimiz anısına okulumuzda çorba dağıtımı yapıldı

Mrt

İlçe genelinde düzenlenen Çanakkale konulu Şiir Yazma yarışmasında birinci olan okulumuz öğrencisi düzenlenen törende ödülünü aldı.

Öğrencilerimizin ailelerine ev ziyaretleri yapıldı

Kas

Öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda öğrenci kulüpleri oluşturuldu. her öğrenci bir kulübe seçildi.

Kas

Avrupa Birliği(AB) Projeleri Kapsamında Öğrencilerimize Kırtasiye Yardımı Yapıldı

Ekm

Okulumuzda RESFEBE (Resim - Alfabe) Yarışması düzenlendi.

TRANSLATE with x English
Arabic Hebrew Polish
Bulgarian Hindi Portuguese
Catalan Hmong Daw Romanian
Chinese Simplified Hungarian Russian
Chinese Traditional Indonesian Slovak
Czech Italian Slovenian
Danish Japanese Spanish
Dutch Klingon Swedish
English Korean Thai
Estonian Latvian Turkish
Finnish Lithuanian Ukrainian
French Malay Urdu
German Maltese Vietnamese
Greek Norwegian Welsh
Haitian Creole Persian
//   TRANSLATE with COPY THE URL BELOW Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back //

Ekm

Okulumuz basketbol takımı seçmeleri başlamıştır.

Haz

Okulumuzun yayla gezisi etkinliğinde öğretmenlerin katılımıyla faaliyetler yapılmıştır.

May

Okulumuz tüm personelleriyle birlikte, öğrencilerine değer ve önem vererek öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirdikleri eğitim yolunda her zaman yanlarında olmaktadır.

May

Okulumuzu tanıtan slayt sunumuza linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.